Ürün açıklaması
Yealink MeetingDisplay: Birleşik MTR sistemi için ekran
MeetingDisplay, Yealink MTR sistemi için özel olarak tasarlanmıştır ve eksiksiz bir Yealink Toplantı Çözümü sağlamak için MTR çubuğu, UVC Kamera ve MCore ile eşleştirilebilir. MeetingDisplay, küçük, orta ve büyük toplantı odalarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere 65″, 75″ ve 86″ boyutlarında mevcuttur. MeetingDisplay ve MTR cihazları, birleşik bir şekilde konuşlandırılabilir, yönetilebilir ve entegre edilebilir. Bu MTR sistem cihazlarını, duvarlara delik açmadan veya zarar vermeden MeetingDisplay üzerine monte edebilirsiniz. Benzersiz tasarlanmış yapımız sayesinde kurulum süreci de basit ve kullanışlı olacaktır. Dahası, MTR sistemi tarafından yönetilen toplantı çözümü, YMCS/YDMP üzerinden merkezi olarak yönetilebilir. Son olarak, bu çözüm, MeetingDisplay ve MTR cihazlarının uyku/uyanma, açma/kapama, dijital tabela modu dahil olmak üzere senkronize olarak çalışmasına olanak tanır.
Birleşik Kurulum:
Özelleştirilmiş montaj braketleri, Yealink MeetingBar, UVC Kamera ve MCore’un duvara delme işlemi gerektirmeden doğrudan takılmasını sağlayacak şekilde MeetingDisplay’in arkasına yerleştirilmek üzere tasarlanmıştır. Kurulum ve devreye alma işlemi basit ve kullanışlıdır; yalnızca cihazların önceden tasarlanmış montaj yapısına yerleştirilmesi gerekir. Her cihaz 5 dakikadan kısa sürede kurulabilir. Ek olarak, MeetingDisplay, Yealink MeetingBar ve MCore’a ağ bağlantısı da sağlayabilir.
Birleşik Koordinasyon
Bu çözüm, MeetingDisplay ve MTR cihazları arasında sorunsuz koordinasyon sağlayarak, otomatik uyku/uyanma, güç senkronizasyonu ve akıllı dijital tabela geçişi sağlayarak kullanıcı deneyimini ve verimliliğini artırır. Ayrıca enerji tüketimini azaltır, cihaz kullanımını optimize eder ve manuel işlemleri en aza indirerek daha akıllı ve daha uygun maliyetli bir toplantı ortamı sunar.
Birleşik Yapılandırma:
Temel ayarlar, parlaklık, ses vb. dahil olmak üzere MTR cihazını ve MeetingDisplay’i dokunmatik bir konsol aracılığıyla tek tip olarak yapılandırabilirsiniz.
Birleşik Yönetim
Tüm toplantı cihazları, birden fazla terminal ve platformu yönetme zahmetini ortadan kaldıran birleşik bir platform üzerinden yönetilir. MeetingDisplay, MeetingBar, UVC Kamera vb. cihazların tümü YMCS veya YDMP üzerinden yönetilebilir ve müşterilerin çeşitli cihazları tek bir platformda denetlemesine olanak tanır. Ayrıca, MTR sisteminin bir aksesuarı olarak MeetingDisplay, ağa bağlı olup olmamasına bakılmaksızın Yealink MTR Cihazı tarafından yönetilebilir. Tüm cihaz durum bilgileri, cihaz yönetim platformuna senkronize edilir.










Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.